Care sunt motivele pentru care rămân la Lucky Studio?

10
2038
Lucky Studio
Lucky Studio

 De obicei, cam fiecare loc de muncă în Iaşi pe care-l aveam mă plictisea. Ori nu mă mulţumea financiar, ori mediul de muncă era neplăcut. În final, un defect mereu găseam pentru orice job în Iaşi. Până în momentul în care Lucky Studio Iaşi mi-a pus capac.

De când m-am angajat la acest studio de videochat din Iaşi, totul s-a schimbat în bine în viaţa mea. Nu mai vreau să plec, lucrez de mai bine de 2 ani la studio şi este super bine din toate punctele de vedere.

Este evident că, din moment ce nu mă tentează să plec, Lucky Studio a îndeplinit toate cerinţele pe care mi le-am dorit vreodată de la un job:

Lucky Studio îmi oferă legalitate şi corectitudine

Lucky Studio
Lucky Studio

Deşi nu ar fi părut la început că asta caut cel mai mult de la fiecare job, legalitatea este foarte importantă pentru mine. Datorită legalităţii toate lucrurile funcţionează.

Iar fiindcă Lucky Studio mi-a oferit un contract legal în videochat, totul merge de la sine înainte. Prin asta, vreau să spun că mi-am primit propria cameră de logare, în care fac ce vreau, fără ca nimeni să mă deranjeze.

Stau online şi socializez şi este un mediu plăcut de muncă, iar fiindcă este un studio de videochat legal şi corect, îmi primesc banii la fiecare sfârşit de tură. Şi dacă vreodată aş vrea să renunţ, aş putea să o fac oricând fără nicio clauză, pentru că Lucky Studio nu ţine cu forţa pe nimeni.

Suport financiar de excepţie prin sistemul de plată la zi

Aşa cum am menţionat şi mai sus, îmi primesc banii la fiecare sfârşit de tură. Cum a făcut Lucky Studio să fie posibil să abordeze sistemul de plată la zi, nu ştiu. Dar nici nu mă interesează, atâta timp cât este unic în România prin acest sistem şi eu am bani în fiecare zi.

Câştig în fiecare zi aproximativ 320 sau 330 de lei şi aşa mi-e de ajuns pentru o viaţă mai mult decât confortabilă în Iaşi.

Beneficiile cele mai avantajoase ale unui job în Iaşi

Lucky Studio
Lucky Studio

Cel mai important motiv pentru care rămân la Lucky Studio este chiar faptul că e cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Datorită acestui prestigiu pe care îl are, poate face în aşa fel încât să ofere angajatelor sale orice îşi doresc.

Eu nu numai că am parte de bani în fiecare zi, bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei şi un mediu plăcut de muncă în care lucrează doar femeile. Am parte de mult mai mult de atât.

Am parte de beneficii precum transport zilnic, cazare, machiaj în fiecare zi, schimbări de look, şedinţe foto, cursuri. ABSOLUT toate asigurate de cei de la studio. Cum aş putea să vreau vreodată să plec de aici?

 

 

 

10 COMENTARII

    • De ce ţi se pare că nu-s serioasă? Crezi că nu aş fi capabilă să câştig atât? La Lucky Studio toate femeile sunt capabile de a câştiga cât vor ele :*

    • Păi aşa este, eu spun lucrurile într-un mod prea modest. Lucky Studio oferă mult mai multe de atât, dar nu aş avea când să stau să vorbesc toate lucrurile despre acest studio. Mai bine te convingi singură 😀

    • Nu trebuie să reacţionezi aşa. E pur şi simplu părerea mea. Dacă nu mă crezi pe mine, varianta cea mai bună este să mergi la interviu cu Claudia şi acolo te vei lămuri 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here