Cand m-am angajat in videochat la Heylux, n-am crezut ca voi castiga atatia bani

0
1140

Daca stau sa ma gandesc bine, angajarea la Heylux a avut la baza si-un motiv trist, dar si unul vesel. Fiindca atunci cand m-am decis sa ma angajez, am facut-o pentru ca nevoia m-a impins… Avusese loc un incident si fara sa-mi dau seama, am ramas fara apartament, dar nu doar eu, ci mai multi locatari ai blocului.

In acele momente grele, n-am vazut decat negru in fata ochilor, n-am putut gandi clar sau vorbi limpede pentru urmatoarele saptamani. Efectiv totul a fost intr-o ceata totala pentru mine, asa incat nu stiam ce-o sa se aleaga de viata mea.

M-am vazut nevoita sa ma angajez la Heylux, dar nu-mi pare rau

Cineva m-a sfatuit sa incerc sa o iau de la zero, sa incerc sa ma mut in chirie si dupa aceea sa incep usor, usor. Mi-a mai spus, de asemenea, si ca sunt multe variante de joburi, printre care si videochatul. Eu auzisem si inainte de acest job, nu m-a suprins ca am fost sfatuita sa fac asta.

Stiam ca vreo 50% din iesence deja fac asta, sau poate chiar mai mult. Deci, n-a fost cine stie ce surpriza pentru mine, din contra. In gandul meu eram constienta ca o sa apelez la videochat, ca altfel n-aveam cum sa ma pun pe picioare. De aia vorbeam de motivul trist mai sus.

Si nu pentru ca a fost trist ca m-am angajat la Heylux, ci pentru ca as fi vrut sa a angajez in alte circumstante, nu din cauza a ce s-a intamplat. Totodata, a fost si un motiv de veselie pentru ca stiam ca o sa castig atat de multi bani la Heylux incat o sa ma pun pe picioare din nou.

Zis si facut! Tot ce speram eu era sa pot plati chiria si sa traiesc decent de pe urma jobului de la Heylux, insa niciodata n-am crezut ca voi ajunge aici. Se pare ca speranta moare ultima, din cate vad, pentru ca am sperat ca voi reusi sa fac mai multe cu viata mea, desi in sinea mea nu prea credeam.

Nu ma asteptam sa fac chiar atatia bani din videochat in Iasi

Si-am tot sperat pana ce locul de munca de la Heylux m-a adus in punctul potrivit. Dat fiind faptul ca am trecut prin multe, am strans mai fiecare banut castigat la Heylux, cheltuiam foarte putin. Fara sa-mi dau seama, intr-un an si 8-9 luni, cam asa, aveam banii cash de o garsoniera in Iasi. N-a fost cel mai mare vis al meu, dar a fost lucrul care m-a pus pe picioare.

Stiu ca daca intr-un timp atat de scurt mi-am luat o garsoniera, o sa muncesc mai mult la Heylux si o sa-mi permit si-un apartament candva. Ce inseamna sa castigi la Heylux zilnic intre 500 si 2500 lei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here