Bun venit în lumea Lucky Studio Iaşi

6
2370

Bun venit şi bun găsit! Lucky Studio Iaşi este locul ideal pentru femei care îşi caută alte limite. Îţi vei da seama de asta poate mai târziu. Aici vom descoperi de fapt atât de multe despre videochat cât la fel de multe despre tine şi ce zace în tine. Cine spunea că pe femei trebuie să le subestimezi?

Se spune despre femei că sunt sexul slab. Sunt şi sexul frumos în egală măsură. Ele sunt motivul pentru care bărbaţii sunt motivaţi, pentru care bărbaţii au ce admira. Ele sunt zeiţele din vieţile noastre, sunt cele pentru care dedicăm poezii, poeme, vieţi omeneşti, admiraţie. Din pură plăcere pentru frumuseţea feminină, din ideea că merită să fie admirate de ochi frumoşi şi mai ales pentru că avem fete deosebit de frumoase în România studioul nostru şi-a pus bazele.

Am deschis Lucky Studio în Iaşi cu promisiunea de a fi locul ideal pentru femei care îşi doresc să îşi depăşească anumite limite. Trăim parcă în convenţii, după etichete, idei preconcepute; ar fi totuşi timpul să vedem lucrurile diferit, să fim moderni, să ne destindem. Uită de ce spun gurile rele şi gândeşte egoist, pentru tţine. Alege să lucrezi în echipa noastră şi nu vei regreta!

De ce Lucky Studio Iaşi

Cu siguranţă că există numeroase opţiuni şi totuşi Lucky Studio Iaşi câştigă detaşat. Îţi vom spune şi de ce să ne alegi. În primul rând pentru că suntem o echipă numai de fete, de la modele şi până la cele care se ocupă de organizare şi de management. Intri într-o lume a fetelor, într-o gaşcă care se doreşte a fi imaginea femininului. Ştii cum sunt acele Playboy mansions? Răsfăţul de acest gen este aici şi numai aici.

Avem sistemul de plată la zi. Şi da, asta  înseamnă că suntem prompţi şi oferim salariile la zi. De fapt ne-am gândit că este mai bine să plătim modelele de zi cu zi. Pur şi simplu la final de zi modele sunt plătite în funcţie de cât au muncit. Zi de zi, fără excepţie!
Plata modelelor este foarte mare. Te-ai gândit ce ai face dacă ai avea atât de mulţi bani încât să nu mai ştii ce să faci cu ei? La Lucky Studio Iaşi poţi câştigă foarte bine. Ca să îţi faci o idee comisionul câştigat este de 50 până la 80% din câştigul zilnic.
Lucrezi lejer, cu un program lejer. Avem zile mai bune şi zile mai proaste, ne dorim să fim relaxaţi pentru că în egală măsură cu faptul că ne câştigăm banii doriţi există şi dorinţa de a avea timpul şi starea de bine pentru a ne bucura de ceea ce facem şi agonisim. Fair enough?
Şi motivele nu se opresc aici. Te-am făcut cel puţin curioasă? Te aşteptăm şi data viitoare pentru a descoperi cu ce te poţi mândri lucrând la Lucky Studio Iaşi!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here