Be the lucky star!

0
2068

La un moment dat orice femeie îşi doreşte să fie un star, să aibă şansele unui star şi să se trezească trăind o viaţă de vis. Orice femeie îşi doreşte să fie o mică răsfaţă şi ţine de ea însăşi dacă reuşeşte asta. Un mic secret: Lucky Studio este locul în care poţi deveni un star!

Descoperind care îţi sunt şansele în viaţă, care îţi sunt opţiunile, alegerea de a lucra la Lucky este egală cu şansele crescute de a fi o divă. Depinde de ceea ce îşi doreşte fiecare în parte, de modul în care fiecare îşi descoperă plăcerile vieţii, de concepte şi aşa mai departe. Dar, cu toţii avem un punct comun şi asta în ceea ce înseamnă nevoia de bani şi plăcerea imensă de a câştigă cât mai mult. Cu toţii ne dorim asta, cu toţii râvnim la asta.

Când ajungem la concluzia că banii sunt cei care ne întreţin, cei de care avem nevoie să ne realizăm în viaţă, ajungem să apreciem şi mai mult locul de muncă. Îl vezi că pe sursă ta numărul unu. Doar că la un moment dat, viaţă îţi dă o altă lecţie de viaţă: niciodată nu ai suficient de mulţi ci mai degrabă tot mai puţini. La Lucky Studio însă situaţia e alta.

Devină un star

Plecând în primul rând de la ideea că poţi deveni starul vieţii tale, din dorinţa de a face ceva măreţ în viaţă, un job la Lucky este un prim pas. Aici descoperi uşurinţa de a face bani prin imaginea ta. Aici înveţi că a fi femeie este cu un mare avantaj faţă de alţii. Aici îţi descoperi şansele reale de a continua în orice îţi propui.

Poate că singura cerinţă aici este legată de încrederea pe care să o ai în forţele proprii, ce ţine de ambiţie şi asta pentru că bani câştigi aşa că rămâne doar să îţi doreşti mai mult şi să ştii spre ce te focusezi. De fapt ai un test al vieţii până la urmă: ai avea curaj să ieşi în faţă? Ai avea încrederea necesară în tine să fii un star şi pentru asta să înfrunţi poate şi prejudecăţile unora?

Fără să mai conteze bârfele şi micile răutăţi, fără să mai conteze ce spune unul sau altul, un job la Lucky este şansa de a deveni un star al vieţii, un personaj ce iese din anonimat. Ai îndrăzni şi tu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here