Banii de la Heylux imi ofera sansa unei vieti superbe in Iasi

10
2047

Ce poate fi mai placut decat momentul in care te duci la banca pentru a-ti ridica plata? E o satisfactie imensa atunci cand primesti banii munciti, mai ales daca sunt cat mai multi. La Heylux este vorba de o satisfactie si mai mare pentru ca banii castigati de mine in videochat imi intra in cont zilnic.

La sfarsitul fiecarei ture de munca de la Heylux imi primesc banii castigati, mai exact cate 290 de lei. Fiindca n-am avut cheltuieli prea mari, am pus cam fiecare castig de la Heylux in contul bancar pentru a vedea la sfarsit cat adun dupa o luna. Oricum Heylux imi ofera transport gratis si make-up zilnic, asa ca nu trebuie sa mai dau bani pe drum sau saloane.

De cand lucrez la Heylux, imi permit sa-mi cumpar orice

Si nici nu trebuie sa dau bani pe cursuri in limba engleza sau training, pentru ca Heylux mi le asigura si pe acestea, cu tot cu sedintele foto. Asa ca, dupa cum vezi, n-au fost prea mari cheltuieli pentru ca Heylux mi-a oferit totul pe gratis. Asa mi-am permis sa pun banii deoparte.

Cand luna s-a implinit, vrei sa stii cati bani am gasit in cont? 19.000 de lei! Din acesti bani, 6.000 de lei au fost castigati de mine din videochatul de la Heylux si 13.000 de lei au fost bonusul de angajare pe care acestia mi l-au oferit. Asta fiindca am vrut sa aleg acest studio de videochat din Iasi iar ei m-au premiat cu un bonus de angajare super mare in semn de multumire si respect.

Asa m-am facut eu cu suma de 19.000 de lei intr-o singura luna! Iti vine sa crezi? N-am castigat atatia bani nici in 2 ani de munca si la Heylux i-am primit intr-o luna! Bine, asta datorita bonusului de angajare oferit de ei. Fara bonus, erau doar 6.000 de lei, dar chiar si asa era super bine! Sa castig 6.000 de lei lunar? Un vis implinit!

De cand m-am angajat in videochat, imi cumpar tot ce vreau eu in Iasi

Normal ca din acesti bani, primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi iau o masinuta si un telefon nou. Cine nu si-ar lua din acesti bani? Mai ales cand ma gandeam ca la Heylux o sa castig in fiecare luna peste 5.000 de lei din videochat? O senzatie unica, trebuie sa spun.

La Heylux experimentez cele mai tari senzatii. Daca inainte ma bucuram cateva secunde ca primeam 1.000 de lei de la vechiul job in Iasi care-mi dispareau in cateva zile de cheltuieli, acum sunt in culmea fericirii cand stiu ca o sa ma bucur de sume peste 5.000 de lei in fiecare luna. Asa da viata!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here