Banii castigati la Lucky Studio mi-au adus o vacanta minunata

0
1493

Locul de care m-am indragostit si in care am visat mereu sa merg este Croatia. Mai exact, plajele din Croatia care m-au cucerit! Bineinteles, n-am fost niciodata acolo, vedeam doar imaginile de pe internet care m-au lasat uluita. N-am fost pana luna aceasta, pentru ca munca si jobul de la Lucky Studio mi-au adus o vacanta bine meritata.

Lucrez la Lucky Studio ca model de videochat de 5 luni deja, dar pana luna aceasta n-am dorit sa plec in nicio vacanta. Eu iubesc vara, iubesc plajele si caldura, si de aceea am asteptat pana in luna iunie, sa plec in vacanta in plin sejur. Nu ca n-as fi putut pleca mai devreme, dar nu avea farmec.

Mi-am putut lua doua saptamani libere sa merg in vacanta

Acum merge toata lumea in vacanta, acum este distractie si voie buna. De aceea am ales perioada asta de vacanta. Plus de asta, daca am lucrat 5 luni la Lucky Studio fara sa-mi iau vacanta, acum in iunie mi-am luat chiar doua saptamani libere, bine meritate zic eu.

A fost posibil pentru ca vorbim despre cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, desigur. Daca as fi fost la alt studio, nu eram asa libera, sunt sigura. Dar Lucky Studio imi garanteaza profesionalism zilnic.

M-am angajat in videochat aici tocmai din dorinta de a ma bucura de viata. Pana sa incep colaborarea in videochat cu acestia, traiam la limita, mai mereu facand economii. Acest lucru nu mi-a placut, mai ales ca sunt tanara si trebuie sa-mi traiesc viata cat mai pot face asta.

Banii castigati la Lucky Studio mi-au adus o vacanta de basm

Nu avea rost sa tot stau cu lipsuri si sa reduc din cheltuieli mereu. Pentru ce? In final, cu totii ajungem tot acolo. Asa ca mai bine ma bucur de viata cat am ocazia. De aceea am si ales videochatul la Lucky Studio, pentru ca aici se castiga bani zilnic, peste 300 de lei.

Am avut succes chiar de la inceput, castigand si cate 400 de lei zilnic, uneori si 600, dupa 2 luni de training la Lucky Studio. Asa, mi-am luat bilete direct catre Croatia, iar cu o parte din banii castigati am petrecut doua saptamani de vis acolo.

Plajele fierbinti, apa stralucitoare, nisipul, palmierii, aerul curat… m-au cucerit! Dimineata cand ma trezeam, mergeam la piscina hotelului, amenajata cu mese chiar deasupra piscinei, unde puteam lua micul dejun, puteam sta in hamac si ma puteam bucura de frumusetea peisajului. A fost de-a dreptul…UIMITOR! Iar fara jobul de la Lucky Studio nu mi-as fi permis niciodata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here