Avantajul de a lucra la Lucky

0
2109

Te-ai gândit care îţi este avantajul de a lucra într-un anume loc? Un job îţi aduce satisfacţia banilor în primul rând, însă mai mult decât atât este ceea ce te ajută să creşti, să te dezvolţi din punct de vedere emoţional, cultural, personal, educativ şi lista poate continua. Pur şi simplu, devii un om complex şi cunoşti cu mult mai multe lucruri.

Sunt din provincie. Din păcate viaţa la ţară nu este una ideală ci una rezumată. Mai cu seama ţine de muncă. Nu ai locuri de muncă, nu ai unde să te regăseşti cu prieteni, nu ai locuri amenajate, nu ai posibilităţi. Doar linişte. Şi aer curat. Aşa că am plecat spre oraş, convinsă că trebuie să fac un pas mai în faţă pentru mine în primul rând. Avantajul meu a venit în primul rând cu locul de muncă la Lucky, un studio din Iaşi cu renume.

Dacă mă întrebi care este avantajul de a lucra la Lucky mi-ar fi greu să îţi fac un rezumat la tot ce înseamnă asta. Pentru că în primul rând am găsit un job care mă plăteşte foarte bine, prin intermediul căruia învăţ şi îmi perfectionez o limbă străină şi anume engleza – am auzit şi colege care fac chat şi în franceză, intenţionez să încerc şi eu asta, dar încă sunt la nivel de studiu al limbii.

Acelaşi studio Lucky mi-a adus un zâmbet pe faţă şi o mare satisfacţie în viaţă. Pentru că nu credeam că mă voi descurca atât de bine într-un timp atât de scurt, am demonstrat deja că mă pot întreţine singură. Să lucrezi la Lucky înseamnă şi să te răsfeţi şi asta pentru că ai parte de un program lejer; ştii şi tu acele dimineţi când nu mai eşti parcă în stare să mergi la muncă, când nu mai ai cheful necesar şi energia pentru asta. Este momentul în care ajungi să nu îţi mai placă ceea ce faci. Eu nu am parte de aşa ceva, ba chiar am program lejer şi flexibil la Lucky, ceea ce îmi permite să mă destind, să îmi fac dimineţile cum poftesc, să mă umplu de energie şi să mă pregătesc până când să merg la muncă.

M-am gândit la un moment dat că nu au ales cuvântul şi brandul în sine la întâmplare. Aşa că Lucky se dovedeşte a fi şi pentru mine locul în care mă simt norocoasă cu adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here