Avantajele la Lucky Studio

0
2125

Probabil că aţi auzit câte ceva despre videochat de-a lungul vieţii. Că se întâmplă una, că se întâmplă alta … Ei bine, pregătiţi-vă să uitaţi tot ceea ce aţi aflat până acum, căci 99% dintre acele informaţii sunt false. Acel 1% îl reprezintă camera web care, într-adevăr, este prezenţa şi vârsta minimă de 18 ani împliniţi.

În primul rând, trebuie precizat că aceasta este o activitate legală. Asta înseamnă că totul se încadrează în limitele legii şi nu există niciun fel de riscuri, mai ales dacă te angajezi la un studio de videochat celebru, precum Lucky Studio.

Salariile sunt exorbitant de mari, astfel încât la prima vedere ar părea ireal; credeţi-mă, însă, că totul este pe cât de real se poate. Pe lângă nişte salarii impresionante – în doar câteva zile, o angajată a unui salon de video chat câştigă cât un salariu mediu pe economie obţinut în urmă unei munci de o lună – acestea mai au şi parte de bonusuri substanţiale. Adesea, foarte multe studente se angajează la video chat, putându-se întreţine singure într-un alt oraş. Aceste venituri mari reies ca urmare a faptului că fiecare minut de conversaţie este contorizat şi plătit.

Cât despre activitatea în sine, fiţi pe fază! Nu trebuie să te dezbraci. Nicăieri în contract nu scrie despre acest lucru, nici managerul nu-ţi spune, nici persoana de la celălalt capăt al firului – sau ar trebui să spun capăt al lumii? Asta pentru că Lucky Studio nu lucrează cu companii româneşti, în niciun caz, ci, în mod special, cu diverse companii din Statele Unite şi Regatul Unit. De aceea, este necesar ca fetele care se angajează aici să cunoască limba engleză la un nivel aproape mediu, cel puţin. Dacă nu, Lucky Studio se va ocupă cu trainingul lor, oferindu-le cursuri gratuite de limba engleză. Avantajos sau nu?

Gratuităţile nu se opresc aici. Naveta nu trebuie să o faci cu taxiul sau tramvaiul, ci o maşină a firmei te va lua de acasă şi te va duce la serviciu, precum şi înapoi acasă după terminarea programului. Înainte de fiecare tură, specialişti în coafură şi make-up se ocupă de părul şi machiajul fetelor pentru a arată cât mai bine. Acum, serios vorbind, câte locuri de muncă, nu doar că-ţi oferă cursuri gratuite pentru o altă limba, ci se îngrijesc şi de aspectul tău fizic printre altele? Nu aş putea spune că foarte multe.

Tentaţia este mare şi bănoasă, aşa că angajatele de aici au o vârstă care variază de la 18 ani până la cele trecute de 30 de ani. De asemenea, nu trebuie să ai nici corp de model neapărat. Dacă această nu este o oferta tentantă, nu ştiu care e. Ce mai aştepţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here