Anul acesta ma casatoresc, iar jobul de la Lucky Studio imi aduce banii de nunta

6
1474

Sunt cativa ani de cand sunt intr-o relatie cu prietenul meu si noi ne-am propus de mult sa ne casatorim, insa nu aveam bani de nunta. Nici nu voiam sa ne ajute parintii, pentru ca voiam sa facem o nunta asa cum ne place noua. Am cautat solutii in acest sens, iar eu am incercat jobul de la Lucky Studio, sa vad cum e.

Se auzea pe ici-colo ca se castiga super multi bani din domeniul videochatului, asa ca m-am sfatuit cu prietenul meu si hotarat impreuna. Initial, a zis ca nu este de acord, ca nu stia despre ce studio e vorba. Dar dupa ce s-a uitat pe site la Lucky Studio, s-a razgandit.

Pe site la Lucky Studio am gasit lucruri interesante despre videochat

A vazut cati bani se castiga, ca lucreaza numai femei, ca este un studio bun, cu prestigiu si a fost de acord. Asa ca m-am angajat acum cateva luni sa vedem cum sta situatia. La inceput, nu mi-am putut da seama de cum va fi acest job in Iasi. Pentru ca in primele saptamani castigam in jur de 150-200 de lei pe zi.

Nici nu stiam eu prea multe despre acest domeniu, asa ca a trebuit sa am rabdare. In acest timp, mi s-au oferit sedinte foto, sedinte de make-up, schimbari de look, cursuri de engleza, training specializat in videochat si mult mult ajutor din toate partile. M-am acomodat destul de repede, as putea spune.

In momentul in care am vazut ca deja incepeam sa castig cate 300-400 de lei zilnic, am stabilit deja nunta. Am vorbit cu prietenul meu si-i explicasem de cati bani se castiga la Lucky Studio, asa ca m-a cerut! Am stabilit de comun acord ca eu sa vin cu banii de nunta, iar el cu banii de luna de miere.

Presimt ca o sa am o nunta de basme cu banii castigati in studio!

Noi suntem foarte deschisi, asa ca nu ne deranjeaza sa impartim banii. Imediat ce am inceput sa castig super bine la Lucky Studio, am si stabilit data nuntii. Sunt atat de entuziasmata, nici n-ai idee. Am gasit, in sfarsit, jobul care ma ajuta sa-mi planuiesc lucrurile in viata asa cum vreau eu.

E foarte usor si foarte placut, de asemenea. Sa fiu model de videochat, vreau sa spun. E chiar placut si mai si castig foarte multi bani. Deja am ales restaurantul unde o sa fie nunta si parca vad c-o sa fie de vis, la cati bani castig eu la studio. Yay!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here