Angajarea in videochat la Lucky Studio m-a scapat de stres

0
1537

Zilnic, trebuia sa tin piept calvarului societatii, ceea ce insemna ca suportam galagie, stres, agitatie la locul de munca, tipete, fuga de ici-colo, acte, nebuneli si asa mai departe. Cred ca orice femeie a avut macar vreodata acest tip de job. Si daca nu, oricum viata unei femei in Romania este asa: agitata. Ca sa scap de tot acest chin pentru mine, am decis ca e mai bine sa schimb totul si sa optez pentru Lucky Studio.

Sunt foarte constienta de varsta mea, stiu ca am 29 de ani si tocmai de aceea m-am saturat de joburi in Iasi la care stresul sa fie principala problema. Am nevoie de liniste, de pace, pentru ca nu mai am 20 de ani. Asta am gasit, din fericire, la jobul de la Lucky Studio Iasi.

Asa am avut si ocazia sa realizez ca lumea judeca gresit de cele mai multe ori. Pentru ca, facand videochat la Lucky Studio, am realizat cum multe lucruri din viata mea se schimba in bine. De exemplu, am cautat liniste si pace de la un job in Iasi, iar Lucky Studio asta mi-a oferit in primul rand.

La Lucky Studio lucrez pe deplin linistita

La interviu, mi s-a spus ca voi avea propria mea camera, in care voi avea parte de liniste, de confort, fara deranjamente si fara colegi bagaciosi si rautaciosi. Dar, mai ales, fara sefi sacaitori, pentru ca la Lucky Studio lucreaza doar femei si oricum ne respectam intre noi si niciuna nu intervine sa-mi spuna ce sa fac.

Am scapat de galagia de la locul de munca, de hartogaraia zilnica, de sunete deranjante si asa mai departe. Plus de asta, si de fuga de ici-colo am scapat, pentru ca Lucky Studio mi-a pus la dispozitie o masina si o soferita, care sa ma conduca acasa de la studio, si invers. Si nici nu stau cu griji ca la vechiul job, unde se intamplau si ilegalitati, pentru ca la Lucky Studio totul este legal si discret.

Castig bani zilnic si am un viitor asigurat cu jobul la Lucky Studio!

Asta voiam eu de la un job in Iasi! Sa am o viata linistita, pentru ca imi doresc sa ma stabilesc la casa mea si sa-mi intemeiez o familie. Iar acum, cu jobul in videochat de la Lucky Studio, am aceasta oportunitate, pentru ca eu castig zilnic bani aici, cate 350-450 de lei, bani care o sa ma ajute mult pe viitor.

Ce sa mai… Am tot ce-mi trebuie la Lucky Studio. De la bani, pana la confort, un mediu linistit si primitor de munca, machiaj zilnic, transport, sedinte foto, cursuri, bonusuri si o viata asa cum mi-am dorit-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here