Ambiția aduce mulți bani – exemplul Lucky Studio

3
1867
Lucky Studio

Lucky StudioLa fiecare loc de muncă cred că este o metodă care să îi facă pe angajaţi să îşi dorească mai mult. Partea mai proastă este când nu vedem şi încurajarea din punct de vedere al banilor. Aşa am ajuns la concluzia că trebuie să te ajuţi singură pentru a câştigă mai mult, pentru a-ţi dori mai mult.

Exemplul de la Lucky Studio spune tot; acolo unde îţi doreşti să faci mai mult, ai şi sprijinul necesar. Aşadar, cei de la Lucky Studio îţi oferă training gratuit. Să nu te gândeşti că asta este numai pentru anumite fete, ci pentru toate. Aşa începe totul până la urmă, cu necesar de ajutor. Îmi amintesc eu, de mine la interviu: le-am spus că nu am experienţa necesară şi ce-i drept nu aveam, însă că îmi doresc să compensez cu entuziasmul de a lucra la ei.

Training de la Lucky Studio

Ce înseamnă mai întâi de toate acest training? Este poate absolut normal ca la început să ţi se arate tot, de la stilul lor de muncă şi până la cum este echipa şi studioul. Însă mai mult decât atât este vorba de lucruri care să te ajute să evoluezi. Nimeni nu îşi va dori să stea de vorbă cu o femeie care nu spune nimic, care se bâlbâie şi care abia îşi găseşte cuvintele, nu-i aşa? Aşa aş spune şi eu, chiar de o fi vorba de cea mai frumoasă imagine a unei femei.

Training la ei înseamnă ajutor cu limba străină. Poate fi vorba de franceză sau de engleză, dar cel mai adesea de cel de-al doilea exemplu. Te ajută să îţi perfecţionezi limba engleză, să vorbeşti mai bine şi implicit asta să te ajute în conversaţiile pe care le ai pe chat. Şi până la urmă ai avantajul pe termen lung de a cunoaşte o altă limba străină.

De asemenea, parte din trainingul de la Lucky Studio sunt şi lecţiile despre chat. Înveţi cum să te descurci mai bine, cum să fii şi mai admirată. Sunt secrete ale job-ului dacă aşa doreşti să le numeşti. Recunosc că nu am avut prea mult contact cu lumea online, ceea ce mă făcea să mă întreb cum mă voi descurca. Tot parte din trainingul lor a fost să mă ajute să mă descurc, să învăţ totul despre cum mă loghez, ce am de făcut şi efectiv toţi paşii pentru chatul online şi cum se lucrează aici.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here