Am zilnic parte de distractie si relaxare cu banii castigati la Heylux

6
1712

A venit frigul in Romania si toata lumea se plange de asta, dar eu n-am nicio treaba, ma distrez mai mult ca oricand. Asta pentru ca eu acum castig atat de multi bani incat imi permit sa merg doar prin locuri selecte si frumoase, in care nu trebuie sa-mi fac griji in privinta frigului. Jobul de la Heylux mi-a asigurat aceasta viata.

Ma gandesc acum ca inainte daca ieseam pana si la un suc si-o cafea, banii se duceau si nu-mi prea permiteam iesiri in oras si cafenele. Acum nu prea mai stau in cafenele, ci in restaurante, la spa, in saloane… Am parte de rasfatul pe care orice femeie il merita!

De cand castig 365 lei zilnic la Heylux, imi permit sa ma distrez tot timpul

Si am zis, pana sa fac videochat la Heylux si sa castig 365 de lei pe zi, nu ma gandeam la asa ceva, iar acum este o obisnuinta sa merg la spa, de exemplu. Stii cat e de misto sa stai sa primesti masaj profesional, sa stai in jacuzzi, sa ai parte de tratamente de infrumusetare si alte lucruri de acest fel?

Oh, iti provoaca dependenta, pur si simplu nu te mai saturi! Cine sa-si mai faca griji in privinta frigului, cand ai parte de asemenea activitati? Daca ma distrez in fiecare zi si ma relaxez, nici n-am timp sa ma gandesc la cum este vremea afara. Si sincera sa fiu, putin imi pasa.

Pentru ca acum daca nu-mi place cum este vremea sau altceva, pur si simplu fac ceva in legatura cu asta. Adica in acest moment daca as vrea caldura si mare, m-as duce intr-o vacanta in alta tara si m-as simti bine. Este normal, cand castig atatia bani din videochat la Heylux.

Grijile dispar odata cu angajarea in videochat la Heylux Iasi

Mai mult, iubesc faptul ca jobul de model de videochat de la Heylux nu este precum alte joburi. Aici mi-e mai mare dragul sa vin, pentru ca eu oricum nu fac mare lucru, ci totul imi este pus la dispozitie. De exemplu, cand este frig si ploua vad cum femeile fug dupa autobuze si alte nebunii, dar pe mine ma ia o masina de la Heylux din fata blocului si ma duce la studio, deci n-am probleme.

E deja stiut ca la Heylux modelele de videochat au parte de transport si cazare gratis, pe langa machiajul si sedintele foto oferite, plus trainingul si celelalte lucruri. Este usor sa ai o viata frumoasa si fara griji, trebuie doar sa vrei asta. Eu am vrut asta si m-am lasat pe mana jobului de la Heylux.

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here