Am un nou inceput in viata cu jobul de la Heylux Iasi

6
1746

Foarte multa vreme am fost in cautarea unui job potrivit, mai ales in ultima perioada, pentru ca a inceput toata agitatia cu sarbatorile si cheltuiala de sarbatori. Treceam printr-o situatia mai dificila si chiar aveam nevoie de un job mai bun pe care, din intamplare, l-am gasit tocmai la Heylux Iasi.

Stateam singura cu chirie intr-o garsoniera, unde plateam 500 de lei chiria, cam 200 de lei caldura si apa, internetul inca vreo 50 de lei, lumina inca vreo 100 de lei si uite asa se ajungea sa am cheltuieli de peste 900 lei lunar, in contextul in care eu castigam numai 1130 de lei pe luna.

Imi trebuia jobul in videochat la Heylux, pentru ca aveam cheltuieli mari

Iar eu eram intr-o situatie buna, in comparatie cu altii. Aveam la vechea firma colegi care aveau 900 de lei salariu, deci eu ma puteam considera norocoasa. Dar nu era asa, pentru ca simteam ca traiesc doar sa platesc necesitatile si atat. De la o luna la alta, cum s-ar spune.

Nu-mi permiteam eu sa ma gandesc la altceva in afara cheltuielilor de baza, pentru ca daca ieseam din calcule, ma bagam in datorii. Mie nu mi-au placut niciodata datoriile, asa ca m-am resemnat cu acest tip de viata cativa ani. Anul acesta nu am mai rezistat, insa, si am luat-o pe calea videochatului cu Heylux.

Se spunea prin Iasi ca-s cei mai buni in domeniu, se vorbeau de sume de peste 300 de lei zilnic, de bonusuri uriase si de castiguri de care nu mai auzisem pana atunci, asa ca mi-au starnit curiozitatea. Altceva mai bun nu aveam de facut, daca stai sa te gandesti.

Angajarea la studio a insemnat sa castig peste 300 de lei zilnic

Acum ca a venit iarna, cheltuielile urmau sa fie mult mai mari, iar eu chiar aveam nevoie de jobul de la Heylux. Ca sa vezi… dupa o saptamana muncita la Heylux, am castigat mai mult decat in 2-3 saptamani la vechiul job. Iar acesta urma sa fie doar inceputul.

Asa ca, vazand ca merge bine la Heylux, am zis ca mai raman cat o sa o duc tot asa bine. Stii ce simt in acest moment? Ca am un nou inceput in viata. Parca toate lucrurile au inceput sa se aseze cu jobul de la Heylux. M-am mutat intr-o chirie mai decenta, mai frumoasa, mi-am cumparat lucruri noi prin casa, mi-am schimbat putin garderoba, chiar si look-ul.

Se pare ca sarbatorile de anul acesta ma vor prinde fericita si linistita, nu ca in ceilalti ani. Ce bine e sa castig bani din videochat la Heylux!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here