Am petrecut sarbatorile vizitand Roma, pentru ca am cel mai cool job la Lucky Studio

8
1596

Ce poate fi mai frumos, decat o viata in care nervii, agitatia, galagia si stresul nu-si mai au loc? O viata in care eu, la cei 21 de ani ai mei, sa-mi permit sa cutreier Europa, pentru ca am cel mai misto job in Iasi, care-mi aduce banii necesari pentru asta. Lucky Studio a devenit precum o dependenta pentru mine, o dependenta atat de placuta.

Spun dependenta, pentru ca e prima data cand am castigat bani atat de multi, datorita acestui job. Iar gustul banilor nu se compara cu nimic! Poate par materialista acum, dar e chiar minunat sa dispui de sume de bani care-ti pot aduce tot ce vrei. N-am ce face, imi place sa am bani, recunosc.

Inainte ma multumeam cu putin, acum am FOARTE MULT

Acum cateva luni, ma gandeam ca viata mea e ok asa cum e. Nu vedeam ca ma limitam foarte mult si nu-mi permiteam nimic, deoarece credeam ca asa e normal sa fie. Adica vedeam alte fete cu bani pe strada, dar ma gandeam ca asta a fost norocul lor, sa aiba bani.

Stii ceva? Nu e asa, norocul ti-l mai faci si singur. Ca daca eu nu faceam ceva in legatura cu saracia mea, nici acum nu ma bucuram de cele mai frumoase destinatii din Europa. Nu e putin lucru sa-ti petreci sarbatorile la Roma, crede-ma pe cuvant.

Poate crezi ca oricine poate face asta, dar cand pui toti banii cap la cap, iti dai seama ca ar trebui sa-ti dai salariul adunat in mai multe luni, sa-ti poti permite o escapada de acest gen. Stii cat am cheltui eu la Roma, de sarbatori? Cred ca pe putin 4.500 de lei.

La Lucky Studio pot avea viata la care am tot sperat

Acesti bani, in mod normal, i-as fi castigat in vreo 4 luni in alta parte. Si uite ca la Lucky Studio nu a fost o problema, ca totusi vorbim de videochat. castigurile nu-s mai aceleasi, evident. Un castig mediu la Lucky Studio este de cel putin 4.000 de lei lunar, asa ca este o cu totul alta lume.

O lume de care ma bucur la maxim. Nici nu s-a simtit lipsa celor 4.500 de lei cheltuiti la Roma, pentru ca la revenirea in tara, am inceput sa castig alti bani la studio si tot asa. Plus, m-am distrat asa cum n-am mai facut-o niciodata si-am facut si cumparaturi. O viata ca asta am tot visat sa am!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here