Am descoperit ca pot avea tot ce-mi doresc cu jobul in videochat de la Heylux

0
1233

De mica mi-am dorit sa pot ajunge in Paris, sa pot sa ma bucur de splendoarea peisajelor de acolo, sa-mi cumpar parfumuri din cele mai fine si haine din cele mai rafinate. Exact asa ca in filme. Dar, pana sa descopar jobul de la Heylux, viata mea nu a fost tocmai precum un film.

Din fericire, cu Heylux constat ca la varsta mea de 28 de ani nu este totul pierdut si ma pot distra la fel de bine ca si la 20 de ani, poate chiar mai bine. Jobul in videochat pe care-l am aici ma ajuta sa-mi dau seama ca merit cele mai bune lucruri din lume.

Cand vad la sfarsitul fiecarei ture ca incasez castigurile mele de 560 de lei, imi dau seama ca sunt in stare de foarte multe lucruri bune si ca n-a meritat sa stau sa muncesc pentru 1.000 de lei la celelalte joburi. Banii pe care ii castig aici ma fac sa realizez ca valorez mult si ca pot castiga aici intr-o zi, cat castigam intr-o luna in alta parte.

Interiorul de la Heylux ma face sa ma simt precum o regina

Mai ales ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, fiind amenajat foarte spectaculos si stralucitor. N-am cum sa nu ma simt aici ca un model al frumusetii, pentru ca ei ma ajuta zilnic sa fiu asa. Castigurile mele se datoreaza si profesionistelor de aici, care ma machiaza, ma aranjeaza, imi ofere sedinte de infrumusetare si sedinte foto unice.

Aici totul e diferit, nu ma mai simt ca la un loc de munca in Iasi, ci precum acasa. Pentru ca lucrez intre femei, iar toate ne respectam si ne ajutam, ne sustinem si avem parte de prietenie, suport si discretie din partea studioului.

Parisul a fost prima destinatie in care am fost cu banii castigati in videochat

Ce poate sa ceara o femeie mai mult de la un asemenea job in Iasi? Eu am totul. Si cand spun totul, ma refer la rasfat, distractie, vacante si voie buna. Dupa cum am spus, datorita jobului pe care-l am in videochat la Heylux, am ajuns sa am destui bani sa pot merge in Paris.

M-am cazat la unul din cele mai luxoase hoteluri, cu un balcon care are priveliste direct in fata turnului Eiffel. A fost super sa ma trezesc dimineata de dimineata cu aceasta priveliste, sa-mi beau cafeaua in acest balcon si sa ma delectez cu magazinele luxoase din Paris, de unde mi-am cumparat zeci de haine, parfumuri, pantofi si bijuterii. Viata e mai frumoasa cu Heylux!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here