Am avut astazi o surpriza extraordinara la Heylux!

8
1796

M-am angajat la Heylux acum cateva luni si inca de pe atunci am simtit ca este un job diferit fata de ce am avut pana atunci. Numai sentimentul pe care-l am cand merg la Heylux este unul foarte frumos, ma face sa ma simt ca si cum as fi acasa, printre prieteni. Am crezut ca nu va conta asta, pentru ca eu ma angajasem la studio numai pentru bani, initial.

Aflasem ca pot castiga bani din videochat in fiecare zi la studio si ca ma mai pot bucura de cateva avantaje si-am zis de ce nu. Nu ma gandeam ca o sa ajung sa ma atasez de acest loc. O spun cu mana pe inima ca nu mi-as fi imaginat ca n-o sa mai pot renunta la acest job.

Acum, ca iubesc jobul de la Heylux, nu as mai pleca nicicand

Am zis ca o sa fie ceva provizoriu, pana-mi rezolv eu problemele cu banii. Dar a trecut o luna, doua, trei si parca nu as mai pleca, imi place prea mult aici. La inceput am judecat si eu gresit, ca vedeam in acest studio numai un job si atat. Poate pentru ca ma gandeam ca jobul de la Heylux este tot ca si celelalte joburi ale mele.

Insa, venind in fiecare zi aici, am constatat ca fetele de aici imi pot fi adevarate prietene. Este un mediu format numai din femei si nu ma asteptam sa ma incadrez asa misto. Vazand cat de mult ma ajuta toata lumea aici, cat de mult sunt sustinuta pentru a castiga bani, mi-am zis ca este un job pentru mine.

Si stii ce mi-a pus capac? Nu faptul ca eu castig in acest moment cate 460 de lei zilnic la studio, nu asta. Banii stiam ca o sa-i castig. Mi-a pus capac faptul ca astazi a fost ziua mea de nastere si am avut parte de surpriza vietii mele la studio.

A fost ziua mea de nastere si am avut cea mai misto surpriza la studio

Am mai nimerit sa fiu la munca de ziua mea, dar nicaieri n-am fost tratata ca la Heylux. In primul rand, mi s-a pregatit o petrecere surpriza, cu decoratiuni, mancare si toate cele, lucru la care nu ma asteptam. M-am simtit apreciata, iubita… apoi toate fetele au venit cu cate un cadouas la mine, iar studioul mi-a oferit chiar si-un bonus de ziua mea.

Asa ceva eu n-am mai pomenit, sincera sa fiu. Nici macar familia mea nu mi-a facut o surpriza asa placuta precum cea facuta de fetele de la Heylux. Jobul de aici este unul de viitor, cu siguranta!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here