Alege propria decizie!

2
2070

Ai avut şi tu acea senzaţie că alţii îţi dictează, direct sau indirect, ceea ce ai de făcut? Se întâmplă în cazul oricui, fie că este vorba de un loc de muncă, fie că este vorba de viaţă personală. Să fii propriul tău şef, încrezător în ceea ce tu decizi înseamnă să îndrăzneşti la mai mult. Pentru mine asta a însemnat Lucky Studio!

Lucrez aici nici nu contează de câtă vreme. Ca şi când ai folosi un produs de bună calitate, efectele se văd imediat. Se întâmplă şi în cazul meu: Lucky Studio mi-a schimbat efectiv viaţa. În primul rând prin faptul că am ajuns să fiu mai mult decât mulţumită de ceea ce trăiesc, de ceea ce am. Muncesc într-un loc din care parcă nu mai aştept banii ci o altă experienţă.

Se spune că pe măsură ce îţi doreşti tot mai mulţi bani pe atât de mult ei parcă fug de ţine şi nu ai parte de ceea ce sperai. De fapt la Lucky Studio nimic este aşa. Parcă locul din lumea asta unde se pare că totul este altfel şi trebuie doar să prinzi acel curaj să îţi dai seama că ai avantaje de descoperit. Aici munceşti cu un program flexibil şi fără stres şi în cea mai proastă zi a vieţii tale poţi câştiga cât alţii într-o jumătate de lună sau chiar lună întreagă. La Lucky Studio câştigi cât să îţi ajungă pentru orice vis măreţ.

Cât despre partea personală a lucrurilor, să nu uităm că un loc de muncă te face mai responsabil şi în egală măsură te ajută să fii un alt om. Asta printr-o disciplină zilnică şi resposabilităţile ce ţi se cuvin. Nu spun că la Lucky nu ar fi la fel doar că în alt mod. Aici descoperi că ai pretenţii, că îţi doreşti mai mult, că îţi doreşti să fii peste medie, un om de o înaltă clasă. Şi da, partea financiară contează în toată această ecuaţie pentru că nu ai cum altfel.

Lucky Studio mi-a demonstrat că o viaţă altfel este de fapt ceea ce căutăm. Nu mi-am doriţi nicicând să fiu un om chinut de rate şi nefericit, cu un loc de muncă penibil şi cu insatisfacţie de orice fel. Aşa că am reuşit asta. Scopul ţi l-am spus, iar cât despre cum am făcut asta să ştii că am ales să uit de stereotipuri, de decizii comune, de aspecte prosteşti; nu ascultă ce spun alţii ci fă aşa cum simţi tu!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here