Află cum să-ţi iei o maşină în doar 3 paşi simpli la Lucky Studio

10
2767
Lucky Studio
Lucky Studio

 Înainte să mă angajez la Lucky Studio, dacă m-aş fi gândit că îmi voi lua o maşină fără să fac rate la bancă, mi se părea ceva fantezist. Mai ales că trăim în România, unde minimul pe economie este doar 1.250 de lei. Şi cam asta oferă toţi angajatorii români. Ce să faci cu aceşti bani?

 Era evident că nu aveam ce face, mai ales că eu îmi doream o maşină, pentru care îmi trebuia cel puţin 5.000 de euro. Pentru că nu voiam orice maşină, voiam una frumoasă şi nouă.

 Până să vin la Lucky Studio Iaşi n-aş fi îndrăznit să visez la o maşină. Dar, după ce am beneficiat de această angajare în videochat, nimic nu mi se părea greu. Mi-am luat prima maşină cu ajutorul celor de la Lucky Studio şi mă bucur!

 Iar tot ce am făcut pentru a cumpăra această maşină s-a întâmplat în 3 paşi simpli:

Primul pas a fost să mă angajez la Lucky Studio

Lucky Studio
Lucky Studio

Pentru a ajunge undeva, trebuie să începi mai înainte prin a face ceva. Eu am făcut un pas simplu: m-am angajat în videochat la Lucky Studio.

Ştiam deja de la câteva fete din facultate că la Lucky Studio se câştigă bani în fiecare zi şi mi-a surâs ideea. Nu mi-a fost jenă deloc să mă angajez în videochat, pentru că eu fusesem şi model fashion la o revistă înainte.

 Iar la Lucky Studio nu a fost mare diferenţă. Pur şi simplu mă etalam elegantă şi frumoasă în faţa unei camere şi conversam cu diferiţi oameni. Pentru asta primeam bani şi nu mi s-a părut nimic ieşit din comun.

Al doilea pas a fost să ascult sfaturile celor de la Lucky Studio

 După ce m-am angajat la Lucky Studio, le-am lăsat pe profesonistele de aici să aibă grijă de mine. Ele mă machiau în fiecare zi, mă aranjau şi mă făceau frumoasă.

Domnişoarele fotograf îmi făceau şedinţe foto uimitoare pentru albumul meu online. Contabilele mi-au făcut contractul de angajare în videochat, profesoarele mă ajutau cu limba engleză şi trainerii mă ajutau cu informaţii despre videochat.

Aşadar, toată lumea de la Lucky Studio mă ajuta şi îmi era aproape.

 Al treilea pas: am început să câştig zilnic bani

Lucky Studio
Lucky Studio

Profitând de toate acele şedinţe şi tratamente, câştigurile la Lucky Studio erau inevitabile.

 Am început să câştig între 300 şi 800 de lei zilnic la Lucky Studio, fiindcă m-au ajutat ei cu toate condiţiile şi tot ce am avut nevoie. Aşa, câştigând bani zilnic, am strâns bani în fiecare lună.

Şi, după doar 8 luni de muncă la Lucky Studio mi-am luat cea mai frumoasă maşină, pe care mi-am dorit-o mereu!

 

10 COMENTARII

  • Păi da, 3 paşi simpli care m-au dus la cumpărarea ei. Dar tu crezi că există job din care să-ţi cumperi maşină în prima lună? Sunt fete care câştigă mai mult la Lucky Studio, dar au ani de experienţă 

  • Pentru că nu mi-a plăcut niciodată limba engleză şi n-am învăţat-o  Dar la Lucky Studio m-au ajutat profesoarele să iubesc această limbă şi s-o învăţ 😀

  • Puteam mai repede, normal. Dar puteam lua una mai simplă, mai monotonă. Eu am vrut o maşină mult mai frumoasă, aşa că am investit în ea :X

  • Aşa vrei tu să vezi viaţa. Dar nu e grea, mie nu mi se pare. Adică de ce să fie grea, am un job uşor, un program lejer şi peste 300 de lei în fiecare zi. Eu mi-o fac să fie frumoasă 😀

 1. Ce oameni pesimişti. Doar pentru că în România nu sunt mulţi angajatori care să-ţi ofere suportul financiar dorit, nu înseamnă că viaţa e atât de naşpa. Uite, sunt angajatori precum Lucky Studio unde totul e diferit 😀

  • Să ştii că totul e diferit aici. Dar probabil datorită faptului că Lucky Studio a luat modelul companiilor internaţionale, nu a celor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here