Află cum îţi poţi cumpăra propria maşină la 19 ani!

0
1791
Lucky Studio

Lucky Studio

 

       În ultima vreme, am observat că tot mai multă lume îşi doreşte să aibă maşină şi alte lucruri de acest gen. Este de înţeles, pentru că maşina este o metodă mai uşoară de a ajunge oriunde îţi doreşti. Fiind în ultimul an la liceu, am observat cum toţi colegii mei primeau cadouri de la părinţi diferite maşini.

Nu erau maşini atât de luxoase, dar le puteau folosi după bunul lor plac. Uitându-mă în jur, am observat că această dorinţă începe la toţi cei aflaţi peste 18 ani, care pot lua permisul. Imediat ce ne luăm permisul, vrem maşină. Nu e nimic greşit în asta. Tocmai că este un lucru bun, mai ales când îţi poţi cumpăra acea maşină din banii tăi.

Cum ar fi să nu fii nevoită să ceri bani părinţilor şi să le demonstrezi că-ţi poţi cumpăra o maşină din propria ta muncă? Cred că dorinţa aceasta este mai puternică decât oricare alta. Sunt şi eu în aceeaşi situaţie şi am vrut să le demonstrez părinţilor mei că mă pot descurca. Cu ajutorul lui Lucky Studio, le-am demonstrat asta şi acum mă apreciază pentru tot ceea ce fac.

Nicio senzaţie nu este mai extraordinară decât asta! În doar un an de muncă la Lucky Studio, eu mi-am luat propria maşină cu care am mers chiar şi la banchetul de la sfârşitul anului şcolar. Privirea tuturor colegilor mei din acel moment a meritat toţi banii.

Secretul prin care am obţinut 10.000$ într-un an pentru maşină

          Fiindcă nu mi-am dorit orice maşină am vrut să fac în aşa fel încât să fie ceva grandios. Mi-am dorit mereu numai cele mai bune lucruri, tocmai de aceea am ales videochatul Lucky Studio. Fără îndoială, este cel mai bun studio de videochat din ţară.

Când am început să muncesc la acest studio, în prima lună am câştigat cred că 3.000 de lei în total. Nu a fost o sumă atât de mare, dar având în vedere că nu mai lucrasem până atunci mi s-a părut minunat. Mai ales când ştiu că nici părinţii mei nu au un asemenea salariu.

Ca să câştig atât în prima lună, cred că am câştigat undeva la 200 de lei pe zi. Lucky Studio mi-a oferit această oportunitate de a fi plătită la zi. În acest mod, am putut economisi foarte mult. În a doua lună, deja am evoluat în câştiguri, având chiar 4.500 de lei. Această sumă este echivalentul a 1.000 de dolari, aproximativ.

Am avut asemenea câştiguri pentru că trainerii de la Lucky Studio sunt cei mai profesionişti şi s-au ocupat în detaliu de mine. Ca să nu mai spun de condiţiile luxoase în care am muncit la studio. Aceştia m-au ajutat pe deplin cu totul, chiar şi cu economiile, garantându-mi transportul şi şedinţele de înfrumuseţare şi cele foto.

În fiecare lună, mai adăugam câteva sute de lei la suma câştigată în luna anterioară. Astfel că, prin frumuseţea şi veselia mea atrăgeam toţi admiratorii online, care se bucurau de prezenţa mea. Am ajuns să câştig chiar 5.200 de lei lunar, bani din care am reuşit să pun deoparte 4.000 de lei lunar. Pentru nevoile mele, îmi ajungeau cei peste 1.200 de lei ce îmi rămâneau. Mai ales că aveam şi bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei.

Într-un an, cu câte 1.000 de dolari strânşi în fiecare lună am reuşit să am suma de 10.000$. Cu banii aceştia mi-am cumpărat maşina visurilor mele, dar şi a tuturor fetelor. Lucky Studio mi-a adus invidia tuturor fetelor din şcoala mea, care vor să fie ca şi mine acum. Sunt fericită!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here