Afla cat de usor am ajuns de la 4500 lei la 8500 lei lunar din videochat la Heylux

0
1132

Prima mea luna de videochat la Heylux a insemnat o luna de acomodare, o luna in care sa invat lucrurile necesare despre acest domeniu de munca, o luna de adaptare, in care sa cunosc fetele de aici, sa ma imprietenesc, sa vad cum e atmosfera de munca si asa mai departe.

In aceasta luna, model de videochat incepator fiind, castigul meu a fost undeva intre 4.500 si 5000 de lei. Bani care, daca vei ajunge sa fii model de videochat la Heylux si vei avea castiguri mari, ti se vor parea putini. Asta dupa ce ajungi sa vezi ce inseamna castiguri adevarate la Heylux. Insa, pentru mine, trecand de la 1250 de lei lunar la 4500 de lei a fost o schimbare uriasa.

Cei 4.500 lei castigati in prima luna si bonusul de 9000 lei mi-au fost garantati

Pentru mine, acei 4.500 de lei au insemnat mult, FOARTE MULT, pentru ca eram si noua si nici nu stiam eu atat de multe lucruri pe cat trebuia. Pe scurt, pentru mine a fost suma ideala de inceput, mi-a dat incredere ca o sa castig si mai mult pe viitor. A fost garantia mea ca jobul de model de videochat o sa imi aduca multe avantaje.

Acum, dupa MUUULTE luni de la angajare, sustin asta: avantajele n-au intarziat sa apara dupa angajarea in videochat la Heylux. Cred ca in viata mea n-am mai fost tratata atat de bine cum sunt tratata zilnic la Heylux. Nu numai ca aici ma bucur de servicii precum machiajul zilnic, transportul si cursurile de limba engleza, dar toata lumea are grija sa-mi ofere respect, intelegere si mult suport.

Asta numesc eu o adevarata echipa: echipa care ma face sa ma simt ca intr-o familie, primita cu caldura si bunatate. Mentionez ca tot in luna aceasta in care am castigat 4.500 de lei mi-am primit si bonusul de angajare de 9.000 de lei cash, pentru ca am semnat un contract legal cu Heylux, in urma caruia am primit o suma de bani drept bonus.

E simplu sa cresc in castiguri din videochat in Iasi la Heylux

Daaar, acum o sa-ti spun cum am ajuns de la 4.500 de lei la 8.500 de lei lunar cu Heylux, chiar si mai mult. A fost o trecere relativ simpla: dupa ce am castigat cativa banuti la Heylux, am facut cateva schimbari la mine. Mi-am cumparat ceva tinute noi, cei de la studio mi-au schimbat look-ul, m-am vopsit, m-am aranjat toata si am invatat putin mai bine limba engleza.

Cu aceste lucruri, castigurile mi-au crescut considerabil, dupa cum am spus si mai sus. Tot ce mi-a trebuit a fost sa arat putin mai eleganta si sa stiu engleza mai bine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here