Adevarul e ca fac o tona de bani din videochat la Lucky Studio

0
1368

 

Mie, personal, nu-mi place sa citesc toate prostiile despre videochat de pe net, stiind ca si eu sunt un model de videochat care se respecta. Deoarece lucrez la Lucky Studio de mai bine de 4 ani si nu accept sa se spuna despre jobul meu tot felul de bazaconii.

E si normal sa tin partea jobului meu, ca lucrez de multi ani la Lucky Studio si daca nu era demn de aparat, nu il mai aparam. Dar stiu despre ce e vorba si de aia ma bag, pentru ca stiu situatia din interiorul studioului de videochat Lucky Studio. Acesta s-a deschis acum 9 ani si initial s-a numit Fetele Norocoase, iar numele acesta chiar are relevanta.

Cat castig din videochat in Iasi, la Lucky Studio? Afla acum!

Pentru ca atat eu, cat si fetele care au lucrat sau lucreaza aici sunt norocoase, mai ales daca au parte de toate serviciile si avantajele oferite de jobul de la Lucky Studio. In primul rand, m-am saturat sa vad tot felul de speculatii despre videochat. Astazi voi spune CE INSEAMNA VIDEOCHATUL la Lucky Studio.

Despre alte studiouri n-o sa vorbesc, ca nu stiu. Dar despre Lucky Studio pot garanta ceea ce spun. Eu nu stiu ce cred fetele din ziua de azi despre videochat, insa parerea mea este ca e cel mai cool si misto job posibil si ca unele se tem degeaba, cand ar putea sa se imbogateasca din nimic.

Vrei sa stii ce e videochatul? Hai ca-ti spun. Iti spun cum castig eu 650 de lei zilnic la Lucky Studio de ani de zile. Uite asa: ma trezesc dimineata si ma pregatesc linistita ca o masina de la Lucky Studio sa vina sa ma conduca la munca, unde o sa fiu aranjata si machiata de o make-up artista.

Daca-ti spun cum castig 650 lei zilnic, n-o sa-ti vina sa crezi…

Simplu pana aici, nu?Dupa aia imi iau o rochie frumoasa, niste tocuri si merg in camera mea. Acolo nu fac nimic decat sa drumul la muzica si sa intru pe site-urile de videochat. Pe aceste site-uri nu fac decat sa vorbesc, sa tastez, uneori mai vorbesc si din voce, iar cand am chaturi private povestesc despre viata mea, dansez, ma mai dau cu ulei, uneori ma uit si la film, alteori privesc admiratorii online cum gatesc in fata camerei…

Si din aceste chaturi eu castig o multime de bani. Nici nu mi-a trebuit mult sa explic, pentru ca videochatul la Lucky Studio e atat de simplu. Vezi? Nu e absolut nimic de speriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here