Acum totul mi se pare ieftin pentru ca am bani din videochat

0
580
heylux videochat angajare
heylux videochat angajare

De fiecare data cand vedeam o fata pe strada sau intr-un local cu ceva scump pe ea, nici nu indrazneam sa ma gandesc ca o sa am si eu ce are ea. Numai gandul ca o simpla pereche de pantofi ar costa 400-500 de lei, ma speria. Cum sa dau jumatate din salariu pentru pantofi? Cam asa gandeam inainte sa ma angajez la Heylux.

Iar acum mi se pare un pret chiar rezonabil. Daca pana sa fiu model de videochat la Heylux nu aveam decat 2-3 perechi de pantofi ieftine, acum am vreo 5 perechi pe care am dat mai mult de 450 de lei. Am ajuns sa cred ca 400 de lei chiar e ieftin pentru un pantof, avand in vedere c-am dat si 1000 de lei pe unele perechi.

Din jobul in videochat imi pot permite lucruri scumpe

heylux videochat angajare
heylux videochat angajare

Cum crezi ca-mi permit aceste lucruri? Pai din videochat, normal! Crezi ca videochatul la Heylux e un job de lasat in urma? Te rog, la Heylux castig mai mult decat am castigat in toata viata mea de cand sunt in domeniul muncii. Normal ca loc de munca asa ca acesta nu mai este.

In conceptia mea, cel putin. Eu nu mai vad un alt job in Iasi unde sa castig zilnic intre 400 si 2000 de lei, oricum. Daca tu mai stii joburi unde se castiga atat, n-ai decat :))) Dar iti zic eu ca degeaba incerci sa cauti, ca si eu am cautat. Si tot la Heylux am venit, pentru ca nu degeaba e cel mai bun studio de videochat din Iasi.

De exemplu, daca acum ies in oras, am incaltari la vreo 500 de lei, haine intre 400 si 700 de lei, un ceas care e si el intre 400 si 900 de lei, o bratara sau un alt accesoriu scump si uite asa “port” cate 2000-3000 de lei pe mine atunci cand ies. Inainte ma imbracam cu chestii din bazar, acum numai din mall.

Pe mine chiar ma fac fericita banii castigati la Heylux

heylux videochat angajare
heylux videochat angajare

Acum n-am nicio problema in a cumpara orice-mi place, indiferent daca e 400-500 sau 1000 de lei, sau oricat ar fi. Dau, pentru ca imi permit, pentru ca-s model de videochat la Heylux. Daca n-as fi fost, nu imi permiteam. E atat de simpla situatia mea. Iubesc sa-mi permit orice, crede-ma. Poate ca banii n-or fi cheia fericirii, dar sunt pe calea cea potrivita cu jobul de la Heylux Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here