Acum sunt independent financiar: castig singura bani la Heylux

0
342

Poate asta o sa sune aiurea, dar eu abia asteptam sa scap de ai mei sa ma pot muta singura undeva, sa ma descurc. Nu pentru ca aveam ceva cu ei, Doamne fereste! Ci pentru ca voiam intimitatea mea, nu-mi era placut sa tot stau cu ei. Am vrut sa am viata mea, mi se pare normal pentru varsta mea.

Orice fata isi doreste sa fie independenta. Nu-mi poti spune ca tie ti-ar placea sa fii intretinuta de cineva. O fi usor, dar tot mai placut e sentimentul acela ca TU sai bani castigati DE TINE. Altfel esti apreciata ca femeie. Ca eu de cand castig bani la Heylux, parca zici ca-s cu capul in nori.

Imi permit sa fiu mai eleganta cu banii castigati aici

Asa de fericita sunt! Iar asta se vede. Oamenii vad ca eu am bani (pe care ii castig din videochat la Heylux), vad ca ma descurc, ca sunt puternica si pentru asta sunt respectata. De cand sunt model la studio, se vede de la o posta ca-mi pot purta singura de grija si-mi place asta.

Ca acum daca merg la restaurant, nu mai astept sa-mi plateasca ai mei nota. Comand ce doresc si platesc, sunt tratata ok pentru ca am bani si-mi place maxim. Stiu ca asta e o chestie de mandrie si nu e tocmai ok, dar nu ma pot abtine. Tie nu ti-ar placea sa se uite lumea cu admiratie la tine?

Totusi… de cand am bani din videochat, nu numai ca locuiesc singura si-mi permit anumite facilitati, dar arat si altfel. Fetele se uita dupa mine pe strada, ca am haine misto, incaltari frumoase, accesorii scumpe iar parfumul pe care-l port este foarte rafinat, se observa.

Nu dau explicatii nimanui, in sfarsit am viata la care am visat!

Oricine poate vedea ca eu castig bani. De asta sunt fericita. Acum nu ma mai sacaie ai mei la cap cu orice, ca si eu vad ca mi-am luat viata-n dinti si ca nu mai stau la fiecare pas sa le cer ajutorul. Era jenant, in orice caz. Ca daca faceam vreo boacana, cum sa le cer lor bani?

Mi-era mai mare rusinea… Am pus eu capat acestor lucruri odata cu colaborarea alaturi de studioul din Iasi, Heylux. Nici bine n-am inceput de cateva luni aici si sunt printre modelele de top deja, castig si cate 570 de lei zilnic si-mi merge super bine. Nu stau sa ma stresez ca n-am bani de chirie sau ceva, asta e ultima mea problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here