Vrei un job în Iaşi la care să primeşti banii zilnic? Atunci vino la Lucky Studio!

10
876
Lucky Studio
Lucky Studio

Sunt convinsă că dacă eşti în Iaşi cu facultatea sau din alte motive, vei vrea un job în Iaşi care să-ţi ofere banii zilnic. Este modul cel mai uşor şi avantajos pentru oricine, de aceea m-am şi angajat de curând la Lucky Studio.

Probabil la fel ca şi tine, sunt în Iaşi pentru că aici am venit la facultate. Problema a fost că ai mei nu îmi puteau trimite banii de care eu aveam nevoie, ci îmi plăteau doar cărţile şi ce mai aveam la cursuri. Sinceră să fiu, nici nu mi-ar fi plăcut să-mi trimită ei bani pentru haine şi ieşiri.

Aşa că mi-am căutat un loc de muncă în Iaşi. Pentru nevoile mele, îmi cam trebuia un job care să-mi ofere banii în fiecare zi. Altfel, nu aş fi ştiut cum să mă descurc dacă primeam banii doar o dată pe lună.

Cum am aflat de Lucky Studio Iaşi

Lucky Studio
Lucky Studio

Auzisem de la nişte colege că se fac angajări în videochat la Lucky Studio şi că se câştigă între 300 şi 800 de lei şi am devenit curioasă. Însă mi-a fost jenă să le întreb mai multe, aşa că am lăsat-o baltă. Asta până în momentul în care am văzut prin Iaşi afişe cu Lucky Studio. De acolo am luat numărul de contact şi am sunat pentru interviu.

La interviu, fata care se ocupă de asta, Claudia, a fost super drăguţă cu mine. Mi-a explicat totul despre legalitatea în videochat, despre câştigurile zilnice de la Lucky Studio şi despre mediul de muncă de aici. Sinceră să fiu, m-a convins din prima. Mai ales că erau mulţi bani la mijloc şi mediul de muncă este foarte plăcut.

Reuşesc să obţin zilnic peste 250 de lei

Lucky Studio
Lucky Studio

Aşadar, după ce am semnat contractul de angajare în videochat cu Lucky Studio, am început munca. Nu pot să exprim câtă satisfacţie am aici!

Mi-am putut face un program propriu, lejer, în care să pot îmbina cursurile de la facultate cu munca. Astfel, am început să câştig zilnic între 200 şi 300 de lei la Lucky Studio, pentru că nu aveam griji.

Totul mergea bine, iar eu bineînţeles că eram fericită. Toată această fericire atrăgea foarte mulţi admiratori online, care plăteau pentru a socializa cu mine. Ce pot spune, este totul mult mai uşor de când sunt aici la Lucky Studio. Pot studia, pot munci şi pot avea bani în fiecare zi pentru orice moft de-al meu.

 

 

 

10 COMENTARII

    • Simplu. Merg după fiecare tură la casieriţă, îmi calculează banii şi apoi mi-i dă. Sistemul acesta de plată la zi de la Lucky Studio chiar dă roade 🙂

    • Eu nu îţi pot explica exact cum se procedează. Când te angajezi la Lucky Studio, înţelegi mai bine lucrurile de aproape. Tot ce pot spune este că Lucky Studio dispune de sume mari de mari, pe care le oferă în avans fetelor, pentru a le mulţumi prin faptul că au bani zilnic 😀

    • Majoritatea studenţilor lucrează. Iar adevărul este că ei se chinuie să facă un echilibru între muncă şi facultate. Dar eu lucrez în ce tură vreau la Lucky Studio, şi mi-e de zeci de ori mai uşor. :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here