Lucky Studio îmi plăteşte zilnic munca cu 800 lei

0
704
lucky studio

 

Se pare că în lumea aceasta sunt fel şi fel de oameni, de companii care te apreciază sau care te fac să te simţi lipsit de respect. Însă nu este şi cazul meu. Lucrez cu Lucky Studio de ceva timp şi încă apreciez încrederea, seriozitatea şi respectul care este aici. Poate ştii sau nu, dar Lucky Studio este cel mai mare studio de videochat din ţară. Lucrează aici peste 120 de modele în peste 26 de camere de chat cu super condiţii.

Acum, plata mea ajunge zilnic la 800 lei pe zi, plus sau minus câţiva lei. Zilele cu plus peste le recompensez pe cele cu minus. Este amuzant, antrenant şi plăcut să lucrez aici. Cum am ajuns să iau câte 800 lei pe zi? Ei bine, la început nu câştigam chiar atât. Nu aveam experienţă şi nici nu înţelegeam foarte bine ce am de făcut.

După ce am primit training şi sfaturi de la alte modele cu mai multe cunoştinţe, am aplicat şi eu mici trucuri. Ca orice model nou, la început câştigam între 150 şi 350 lei zilnic. Pe măsură ce am învăţat cele mai bune tehnici de comunicare, am ajuns şi la 400-500 lei pe zi. Acum, după ce am mai multă experienţă şi încredere în mine, am zile când plec de la studio cu 800 lei. Când alţii muncesc o lună pentru aceşti bani, eu am posibilitatea să îi câştig în numai 8 ore pe zi. Aceasta înseamnă că per oră fac 100 lei. Se pare că sunt destul de valoroasă, nu doar din punct de vedere moral.

Pentru că banii sunt necesari, Lucky Studio îţi oferă bani zilnic, suma în valută câştigată fiindu-ţi plătită la cursul oficial informat de BNR. Fie că alegi plata în mână sau pe card, banii ajung la tine fără nici un dubiu. De altfel, plata ta zilnică nu include şi impozitul pe venit. Nimeni nu îţi opreşte cei 16% din ceea ce câştigi într-o zi. Toate impozitele tale sunt plătite de Lucky Studio şi nu trebuie să îţi faci o grijă în privinţa asta. Ai carte de muncă, ai acces la sănătate şi la un fond de pensii pe viitor.

În afară de aceşti bani zilnici, care sunt între 300 şi 800 lei, eu, ca şi model de videochat mai am şi alt bonus. Un bonus pe săptămână. Acesta se acordă în funcţie de ceea ce am câştigat într-o săptămână de muncă. Acesta se acordă duminica, chiar dacă sunt atunci în tură de muncă sau nu. Bonusul variază şi el în funcţie de câştiguri, dar nu este niciodată mai mic de 300 lei. Ce poţi să îţi doreşti mai mult de la un loc de muncă cum este cel din videochatul Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here