Doar la Preziosa profit de transport si cazare gratis

0
82

 

Probabil… or mai fi studiouri de videochat bune prin tara aceasta, dar asa ca la Preziosa, inca nu cred ca s-a deschis unul. Poate ca sunt si putin subiectiva pentru ca lucrez aici ca model de videochat si e normal sa apar „ce-i al meu”, cumva. Dar gandeste-te asa, daca o duceam rau la Preziosa, nu era in interesul meu sa plec?

Ca doar nu ramaneam si ii laudam. :)) daca erau un studio naspa, fii sigura ca pana acum eram si plecata si mai si spuneam tuturor cat de naspa e. Pentru ca nu-s sadica sa stau sa suport tratamente nasoale undeva. Deci, e clar exclus faptul ca Preziosa sa fie naspa. E super, MAGNIFIC CHIAR, pentru ca a reusit sa-mi aduca tot ce n-au reusit alte joburi in Iasi: o viata perfecta.

Nici n-o sa-ti vina sa crezi cum m-am angajat in videochat la Preziosa

Eu m-am angajat la Preziosa pentru ca auzisem de la o prietena si mi-am zis ca merita sa incerc sa castig niste bani in plus. Pe atunci n-aveam eu idee de cat de misto o sa fie sa lucrez intr-un asemenea studio de videochat din Iasi. Dar, m-am angajat si am vazut: cazare gratis din prima luna, pentru a ma ajuta cu cheltuielile, 60% comision tot in prima luna, la fel tot pentru a ma ajuta.

De fapt, toate lucrurile de care am beneficiat la Preziosa au fost pentru a ma ajuta. La fel e si transportul gratis de care ma bucur in fiecare zi, ca ma scuteste de multa cheltuiala. Nu mai dau cate 20 de lei pe taxiuri pe zi si e si mult mai usor sa merg la munca cu masina personala a celor de la Preziosa.

Ma simt mai in siguranta si-mi place. Doamna Alina care e si soferita aici ma si ajuta chiar si cu cursurile de sofer, pentru a invata sa conduc. Deci e super marfa in acest studio, iti zic eu ca e mai special decat altele, cu MUUULT.

Preziosa e cel mai bun job in Iasi pentru mine: castig atat de mult!

Pai numai din prisma faptului ca Preziosa ofera cazare si transport gratis e deja pe primul loc, ca e singurul din Romania care ofera asta, pe langa bonusurile saptamanale bine cunoscute, de pana la 9000 de lei si castigurile zilnice intre 400 si 2000 de lei, desigur.

M-am chinuit atat sa gasesc locul de munca ideal si uite fix unde era. La Preziosa. Dar iubesc faptul ca s-au intamplat lucrurile asa. Caci acum sunt mai fericita ca oricand alaturi de echipa de la studio, le datorez totul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ